måndag 16 augusti 2010

BH-Knäppning


Ämnet kom upp under vår syskonträff för ngn vecka sedan. Min bror teg länge, viftade sedan avvärjande med handen; här var han ute ur bilden.
Varför knäpps BH:n bakpå ryggen. Vare sig vi systrar eller andra vi känner klarar av att knäppa BH:n på ryggen ( det finns de som kan). Vi behöver knäppa den fram, sedan ska den snos runt och i med armarna och upp och på.
Under somrar som denna, eller kanske oxå i tider som våra (min systers och min) lider vi ofta av klibbig,varm hud och efter bad eller före, under sommaren, i klimakterietider, när det är varmt, när man själv är varm, vad händer???
Av med axelbanden sedan sno BH:n runt kroppen som saggar och sliter i huden, jag vet inte om irritationen är värre än obehaget och svårigheten att få runt BH:n för att ÄNTLIGEN knäppa upp den och kasta den långt bort ifrån kroppen!
Otyg!
Amnings-BH:ar har knäppning fram! varför inte alla BH:ar?
Vi draggade i ämnet - smiter inte kuporna intill tillräckligt om spännet sitter fram? eller är det sexuellt? för att männen ska få fumla?
-Åh, älskling kan du hjälpa mig med Bh:n?! litehjälplöst sådär.
Åh, så lågt kan det inte vara.

Knäppningen kunde sitta under ena armhålan oxå, men helst fram.
Vad har ni som läser detta för synpunkter? kan ni känna igen er, har ni bra förslag och/eller teorier kring varför knäppningen är baktill?
Tänk om männen hade gylfen bak och sedan fick knäppa upp den, knapp för knapp ändå fram till naveln, varje jäkla dag! skulle inte oxå de undra varför knäppningen inte bara kunde börja framtill och sluta där.
Att man överhuvudtaget måste göra gymnastiska övningar med förslutningar som finns på ryggen är ju inte bara ologiskt utan framför ....ja vadå?
Nästa gång köper jag en amningsbehå, jag är bystig så det räcker och mina dagar med en behå som suger sig fast och klämmer,vrider, sliter i huden, är över.

2 kommentarer:

  1. Håller med till 100%, fullständigt vansinnigt! Vi måste upp till kamp!!! Vi får bränna våra bh:ar, nej just det, vi behöver dem ju... Men vi borde bojkotta alla med knäppning bak i varje fall!!!

    SvaraRadera
  2. Vi funderade på att skriva till BH-tillverkare och fråga!

    SvaraRadera